Re´ntegratie

Klachten

Voor een breed scala aan klachten kunnen wij passende oplossingen bieden. Voor veel voorkomende klachten zoals rugklachten, RSI en stress, maken wij gebruik van speciale re´ntegratieprogrammaĺs. Onze oplossingen zijn gebaseerd op het herstel van de balans tussen belasting en belastbaarheid en altijd afgestemd op de individuele situatie van de persoon. Hiervoor maken wij dan ook gebruik van bewezen methoden zoals de Egoscue trainingsmethode en de neurofysiologische reflextherapie naar de onderzoeken van de neuroloog Dr. R.J. Bourdiol.

Persoonlijke benadering

Essentieel in onze aanpak is een goede persoonlijke en activerende begeleiding. Hierbij zorgen wij er voor dat alle stappen in de behandeling naadloos op elkaar aansluiten. Onze activiteiten zijn niet alleen beperkt tot onze praktijken. Zo nodig blijven wij iemand nog enige tijd coachen om een terugval in het oude patroon te voorkomen.

Onze diensten op gebied van re´ntegratie en re´ntegratietrajecten zijn toegankelijk voor zowel particulieren als het bedrijfsleven (werkgevers / werknemers).

« Ga terugLees verder »