ReÔntegratie

 

Onze benadering is gebaseerd op een integrale en complementaire visie op de werkzame mens; wij stemmen onze dienstverlening af op de mentale en fysieke belasting en belastbaarheid van individuele cliŽnten, de specifieke kenmerken van het bedrijf of de instelling en mogelijkerwijs belastende privť/werkfactoren.

Door de ruime expertise van ons team, bestaande uit fysiotherapeuten, verpleegkundigen podologen en podoposturaal-therapeuten, kunnen wij hierbij gezondheidsprogramma's op maat aanbieden, gericht op het optimaal functioneren van het individu binnen zijn of haar werkorganisatie.

Instituut voor Biocybernetische Therapie Dreumer verzorgt hele trajecten van advies tot en met de uitvoering. Daar waar onze expertise alleen niet toereikend is, maken wij gebruik van een netwerk van gezondheidszorg-professionals om een aanvulling te geven bij de reÔntegratietrajecten. Door de verantwoordelijkheid tijdens het gehele behandeltraject in ťťn hand te houden, zijn onze cliŽnten verzekerd van een goede afstemming en terugkoppeling.

« Ga terugLees verder »