Nieuws

 

Hier vindt u het laatste nieuws omtrent Instituut voor Biocybernetische Therapie Dreumer

 

Ernstige verkeershinder N242 Westerweg vanaf 7 maart

Vanaf donderdag 7 maart verwacht de provincie ernstige verkeershinder op de N242 (Westerweg) bij Heerhugowaard. Dit kan van invloed zijn op uw reistijd. Houdt u hier a.u.b. rekening mee.

Tussen de tankstations langs de N242 en het spoorviaduct na de kruising Westerweg-Westtangent wordt de weg versmald en komt één rijstrook te vervallen. Tussen 09.00 uur en 15.00 uur wordt de weg, onder begeleiding van verkeersregelaars, enkele keren kort afgesloten voor het verkeer. De aanpassing van de rijstroken wordt in die periode gerealiseerd. Daarna heeft het verkeer nog maar drie rijstroken ter beschikking in plaats van vier: twee versmalde rijstroken richting Heerhugowaard en één richting Alkmaar. Dit duurt tot juli 2014.

Klik hier voor extra informatie. Let op! met de op deze site aangegeven alternatieve route gaat u een groot deel om Heerhugowaard heen. Dit is géén alternatieve route naar onze praktijk. Indien u de alternatieve route van de provincie volgt kunt vanaf de kruizing Provincialeweg (N504) en Westerweg (N242), onze routebeschrijving volgen "Via N242 (vanuit Schagen / Waarland)". Voor onze routebeschrijving klik hier.

 

Lees ook:

Laatste nieuws over Instituut voor Biocybernetische Therapie Dreumer »

Nieuws uit de media »

« Ga terug